Installateur

Wij werken met een groeiend aantal installateurs samen. Dat zijn met name de installateurs die zich volledig concentreren op waar zij sterk in zijn en het inspecteren van elektrische installaties als een geheel eigen discipline aan ons overlaten. Een samenwerking dus met respect voor elkaar en elkaars specialisaties. 

 Markkant Advies &Projectbegeleiding is gevestigd in het Noord Brabantse Nuenen, wij voeren er de NEN 3140, opleveringsinspecties, thermografische inspecties en power quality metingen uit.

Veel advies en inspecties verrichte Markkant Advies & Projectbegeleiding voorheen zelf. Totdat het bedrijf zich steeds nadrukkelijker ontwikkelde tot een advies- en projectbureau. Eigenaar Niek de Lang: “De behoefte ontstond aan goede partners op uitvoerend gebied. In de inspecties werd dat Manders Thermografie. Waarom? De klik is er gewoon. We spreken dezelfde taal, afspraken worden nagekomen en – heel belangrijk – we hebben allebei de insteek om op een zo efficiënte wijze een maximaal rendement te halen, in het belang van de opdrachtgever.”

Offerte aanvragencontact

 

0413 21 01 56 voor informatie en tarieven