Over ons

Manders Thermografie verricht sinds 2007 inspecties waar specifieke expertise en apparatuur voor nodig is. De focus daarbij ligt op elektro / regeltechnisch gebied; op het inspecteren van middelgrote tot grote elektrische installaties in een professionele omgeving.

Sterk in de markt

Als relatief klein bureau hebben we onze sterkte punten goed weten te benutten en staan we goed aangeschreven in de markt. We leveren goed werk af, vanuit de genoemde focus en met de vereiste certificeringen, we komen afspraken stipt na en stellen ons altijd flexibel op.

Landelijk actief

Wij zijn landelijk actief, voor een breed spectrum aan klanten in diverse branches. Dat varieert van fabrieken tot distributiecentra, bedrijfsverzamelgebouwen, hotels, verzorgingstehuizen en winkel- en kantoorpanden.

Voor installateurs en eindgebruikers

Wij voeren inspecties uit in opdracht van zowel installateurs als eindgebruikers. Bent u installateur en op zoek naar een partij die de inspecties voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het formulier of telefonisch. Voor installateurs die vaker van onze diensten gebruik maken hebben wij aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.

Ambitie

We mogen ons met recht een specialist noemen op het gebied van elektrische installaties. Die rol willen we vasthouden. Dat betekent dat we blijven doen waar we sterk in zijn en dat we voor het verlenen van aanverwante diensten, zoals bouwkundige inspecties, samenwerken met andere specialisten.