Werken bij Manders Thermografie

Ben jij een

Inspecteur Elektrische Installaties?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt al enkele jaren ervaring met het uitvoeren van NEN3140 en/of Scope 8 en 10 inspecties. Dat werk ligt je. Je zou je daar graag verder op toe willen gaan leggen. Elke dag op pad met je eigen wagen en eigen apparatuur. Elke dag een andere omgeving. Vandaag en morgen industrieel, de rest van de week retail, met tussendoor nog een kantoorpand.

Wat vragen we van je?

Je hebt ervaring met NEN 3140, SCIOS Scope 8 en 10 inspecties. Leeftijd vinden we niet belangrijk. Zolang je je nog maar jong voelt. Veel belangrijker vinden we het dat je een nieuwe stap wilt zetten in je carrière en je nog verder in de inspecties wilt verdiepen. Je bent bovendien flexibel en sociaal in de omgang.

Wat bieden we je?

We zijn een klein bureau. De lijntjes zijn kort. We werken hard, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar de sfeer is ontspannen. We bieden je

  • een meer dan prima salaris,
  • flexibele werktijden,
  • een wagen van de zaak,
  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het dienstverband is fulltime, maar een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

Interesse in deze baan?

Stuur je cv naar info@mt-bv.nl ter attentie van Roel Manders, eventueel met korte motivatie. Dan plannen we snel een afspraak om te kijken of er een klik is en onze ambities op elkaar aansluiten. Heb je vragen over deze vacature? Bel gerust.