Werken bij Manders Thermografie

Ben jij een

Inspecteur NEN 3140/SCIOS Scope 8 en 10

Dan zijn we op zoek naar jou!

Lange tijd hebben we gedacht dat we de inspecties met eigen mensen aan konden. Totdat we steeds meer derden in moesten gaan schakelen om de planning rond te krijgen. En we op het punt kwamen om te beslissen: vasthouden wat we hebben of gas geven en doorpakken? Het is dat laatste geworden. En dus zijn we per direct op zoek naar versterking.

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring met het uitvoeren van NEN3140 en/of Scope 8 en 10 inspecties. Dat werk ligt je. Je zou je daar graag verder op toe willen gaan leggen. Elke dag op pad met je eigen wagen en eigen apparatuur. Elke dag een andere omgeving. Vandaag en morgen industrieel, de rest van de week retail, met tussendoor nog een kantoorpand.

Wat vragen we van je?

Je hebt ervaring met NEN 3140, SCIOS Scope 8 en 10 inspecties. Leeftijd vinden we niet belangrijk. Zolang je je nog maar jong voelt. Veel belangrijker vinden we het dat je een nieuwe stap wilt zetten in je carrière en je nog verder in de inspecties wilt verdiepen. Je bent bovendien flexibel en sociaal in de omgang.

Wat bieden we je?

We zijn een klein bureau. De lijntjes zijn kort. We werken hard, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar de sfeer is ontspannen. Je krijgt een wagen van de zaak en je eigen apparatuur om inspecties uit te voeren. Het salaris is marktconform. Je krijgt hier alle kansen om jezelf te ontwikkelen en veel vrijheid, waarbij al het werk in goed overleg met elkaar wordt ingepland. Het dienstverband is fulltime, maar een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

Interesse in deze baan?

Stuur je cv naar info@mt-bv.nl ter attentie van Roel Manders, eventueel met korte motivatie. Dan plannen we snel een afspraak om te kijken of er een klik is en onze ambities op elkaar aansluiten. Heb je vragen over deze vacature? Bel gerust.