Een vermogensmeting: doen of niet doen?

Geplaatst op 18 september 2014

Een vermogensmeting: doen of niet doen?

We komen het nog steeds tegen: bedrijven die hun machinepark uitbreiden, ‘vergeten’ om voorafgaand aan die uitbreiding een vermogensmeting te laten uitvoeren en daarna worden geconfronteerd met kostbare storingen en zelfs uitval.

Lees meer

Welke inspectie-interval moeten wij aanhouden?

Geplaatst op 18 september 2014

Welke inspectie-interval moeten wij aanhouden?

Oftewel: om de hoeveel tijd moet ik mijn elektrische schakel- en verdeelinrichtingen laten inspecteren? Die vraag krijgen wij heel vaak.

Lees meer

De nieuwe website is online

Geplaatst op 15 september 2014

De nieuwe website is online

Sinds 2007 zetten we ons heel breed in op het gebied van metingen en inspecties. Dat heeft ons gebracht tot waar we nu staan: een inspectiebureau dat in de lift zit.

Lees meer

Lidmaatschap iKeur

Geplaatst op 24 januari 2014

Manders Thermografie - iKeur

Sinds begin januari 2014 zijn wij aangesloten bij branchvereniging iKeur. iKeur is het plaform voor onafhankelijke inspecteurs. Manders Thermografie staat volledig achter de missie en visie van iKeur.

Lees meer

De nieuwe flir warmtebeeldcamera is binnen!

Geplaatst op 30 december 2013

thermografische inspectie

Half december 2013 hebben we de nieuwe FLIR T620 warmtebeeldcamera ontvangen, de 640×480 pixel beelden zijn superscherp en het gebruiksgemak gaat 3 stappen vooruit in vergelijking met de vorige warmtebeeldcamera. Inmiddels zijn er alweer honderden afbeeldingen geschoten tijdens de vele thermografische inspecties. Hieronder ziet u een thermografische afbeelding van enkele magneetschakelaars t.b.v. persmotoren in een…

Lees meer

Nieuwe inspectierapporten

Geplaatst op 20 december 2013

thermografisch rapport

Regelmatig dienen wij onze inspectierapporten aan te passen, dit komt doordat er wijzigingen zijn in de regelgeving of omdat we onze rapporten nog helderder willen presenteren naar onze klanten.  In december 2013 hebben we onze thermografische rapport sjablonen geheel vernieuwd omdat wij met de nieuwste FLIR Tools+ software zijn gaan werken. De opmaak van het rapport…

Lees meer