Over ons

Manders Thermografie verricht sinds 2007 diverse inspecties waar specifieke expertise en apparatuur voor nodig is. De focus daarbij ligt op elektro / regeltechnisch gebied; op het inspecteren van middelgrote tot grote elektrische installaties in een professionele omgeving.

 

Sterk in de markt

Door goed werk af te leveren, vanuit genoemde focus en met de vereiste certificeringen, door gemaakte afspraken stipt na te komen en door ons altijd flexibel op te stellen, staan we als klein bureau sterk in de markt.

 

Landelijk actief

Wij zijn landelijk actief, voor een breed spectrum aan klanten in diverse branches. Dat varieert van fabrieken tot distributiecentra, bedrijfsverzamelgebouwen, hotels, verzorgingstehuizen en winkel- en kantoorpanden.

 

Ambitie

We mogen ons met recht een specialist noemen op het gebied van elektrische installaties. Die rol willen we vasthouden. Dat betekent dat we blijven doen waar we sterk in zijn en dat we voor het verlenen van aanverwante diensten, zoals bouwkundige inspecties, samenwerken met andere specialisten.

 

0413 21 01 56 voor informatie en tarieven