Vermogensmeting

Soms wilt u als installateur weten of uw relaties voldoende vermogen in huis hebben om een geplande verandering in het proces of in de installaties door te voeren. In die gevallen worden wij ingeschakeld voor het uitvoeren van een vermogensmeting. Daarmee bouwt u een stuk zekerheid in voor uw uit te voeren werkzaamheden. 

Offerte aanvragencontact 

1. Hoe ziet een vermogensmeting eruit?

Om het gebruikte en vrij beschikbare vermogen te meten, hangen wij gedurende een periode van bedrijvigheid – gemiddeld een week – meetapparatuur aan de hoofdaansluiting. Na die periode lezen wij de gegevens uit. Dat resulteert in een advies aan u.

2. Wat is resultaat van een vermogensmeting?

Een vermogensmeting kan twee uitkomsten hebben:

  • a. Het blijkt dat u over voldoende vermogen beschikt om de uitbreiding of aanpassing door te voeren. In dat geval kunt u zonder risico’s tot uitvoering overgaan.
  • b. Het blijkt dat uw netwerk of schakelkasten niet zijn ingericht op de aanpassingen. In dat geval doet u er goed aan om dat in overleg met uw installateur in orde te maken. 

3. Wat kost het laten uitvoeren een vermogensmeting?

Wij hanteren standaard tarieven voor vermogensmetingen. Als u belt, kunnen wij u zelfs direct een indicatie of zelfs officiële offerte geven voor het uitvoeren van een vermogensmeting.

0413 21 01 56 voor informatie en tarieven